Томас Маркъл: Хари и Меган са изгубени души

Превърнаха монархията в Уолмарт с корона, коментира тъстът на принца

Томас Маркъл: Хари и Меган са изгубени души | StandartNews.com

Томас Маркъл за първи път коментира официално кризата Мегзит и упрекна дъщеря си, че е обезценила кралското семейство. В тв документация на „Channel 5“ Томас каза, че Хари и Меган адски се излагат с държанието и постъпките си и че са превърнали монархията в Уолмарт с корона.

„Тя вече не е момичето, което отгледах. Когато се ожениха, приеха задължението да бъдат част от кралското семейство и да го представят в публичното пространство. Това е едно от най-обичаните и дълго просъществувалите институции в историята и те го развалиха и обезцениха. Разочароващо е и че Меган съсипа мечтата на всяко момиче да бъде принцеса – тя го постигна и сега иска да го загърби за пари. Очевидно 26-стаен дом на стойност 3 милиона не им стига. Това е унизително“, казва Томас.

Господин Маркъл не е общувал с дъщеря си от преди кралската сватба, която той изпусна заради здравословните си проблеми, и смята, че отношенията между него и Меган вече не могат да бъдат изгладени.

„Не очаквам тя да се свърже с мен предвид обстоятелствата и това, което в момента говоря. Нито пък Хари. Смятам, че те вече са изгубени души – не знам какво искат, и не мисля, че и те знаят“, допълва той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай