Тита проговори за дуета със Слави

Певицата разкри дали има мъж до себе си

Тита проговори за дуета със Слави | StandartNews.com

"Аз съм многопластов човек, интересувам се от много различни сфери – както музиката, така и киното, фотографията, модата. Всичко, свързано с изкуството, ми е на сърце", каза певицата Тита по време на гостуването си в "Тази неделя".

"Който ме харесва – много му благодаря. А другите – нека харесват нещо друго. Да се влияя от мнението на хората ми беше много голям проблем", коментира изпълнителката на хита "Антилопа".

"Хората много обичат да съдят другите. Защо просто не се фокусираме върху нашите неща, цели и мечти, а тръгваме да съдим другите?", пита тя.

"Влагам всичките си усилия да създавам музика, която е вдъхновена от мои лични истории. Изкуството е точно заради това – да докосва, хората да се припознават и да си изливат душите на нашите песни", каза още Тита.

"Подготвила съм един много интересен дует със Слави Трифонов", издаде певицата.

"Има човек до мен сега", каза Тита, като допълни, че той прави тези хубави снимки, които споделя в социалните мрежи. Певицата не пропусна да сподели вълнуващи подробности за последната екзотична дестинация, която е посетила - Тайланд.

"За да впечатли жена, един мъж трябва да бъде себе си, да показва уважение и внимание – и ако е писано, ще се случи", споделя Тита формулата на любовния успех.

"Искам да съм добър човек – това ще бъде най-големият ми успех. След десет години искам да имам деца, които да направя добри хора", споделя тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай