Тинейджърите на Варна празнуваха с победителя на X Factor Славин

Тинейджърите на Варна празнуваха с победителя на X Factor Славин | StandartNews.com

Тийн поколението на Варна избра да посрещне празника на любовта в Grand Mall, където вчера направиха първия си голям извънстоличен концерт финалистите от третото издание на X Factor България. Хилядната публика пя и танцува със своите любимци.

Бурно беше приветстван победителят Славин, варненецът, който върна рока на картата на младежките топ предпочитания. Невена и Михаела насърчиха романтичните емоции, а провокаторът Георги Бенчев – свежото чувство за хумор. На сцената излезе и изтънченият Мирян Костадинов, изненадващо се включиха и малките грации Гери-Никол и Мишел от триото Sweet 16, изскочи и приятелят на Михаела – Иван. Сред публиката беше и Наско, който миналата година зае второ място в X Factor.

Безспорни фаворити на вниманието на фенките станаха добричлиите Иво и Пламен Добреви, които обещават да се превърнат в бъдещите тийн идоли на България. Техният ментор Заки беше блестящ церемониал майстор на купона, а съвместните изпълнения на Боби и Заки от Авеню с Иво и Пламен свързаха поколенията в удивително заразяващ публиката музикален микс.

Огромен жест направиха музикантите към варненската публика – повече от два часа след концерта те останаха да раздават автографи и да се снимат със своите фенове, които минути по-късно започнаха да публикуват селфита във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай