Тиктокър, модел, любящи майки и баби превземат "Мастършеф"

Осмият сезон на кулинарното шоу стартира на 8 септември

Тиктокър, модел, любящи майки и баби превземат "Мастършеф" | StandartNews.com

Осмият сезон на кулинарното шоу MasterChef стартира на 8 септември от 20:00 ч. по bTV със забележителни хоби-готвачи, наелектризиращи битки, вдъхновяващи истории и трепетно очакване. Кандидатите за участие в предстоящия сезон ще бъдат групирани в различни категории, според ястието, с което искат да впечатлят журито, а кулинарните двубои ще се окажат колкото оспорвани, толкова и забавни, и интригуващи.

Талантливите готвачи с хъс и въодушевление ще покажат, че готвенето може да бъде и забавно, докато се борят за бяла престилка, която осигурява място в състезанието и е първа крачка към голямата награда от 100 000 лв.

На безкомпромисните Chef Илиан Кустев, Chef Александър Таралежков и шефа на шефовете Явор Сарафов се пада трудната задача да отсеят най-добрите сред най-добрите, а Кустев ще  обобщи ситуацията с думите: „И тримата с вас сме много различни, не само като характери, но и като кулинарни предпочитания и вкусове, и точно заради това знам, че заедно можем да открием най-добрия MasterChef досега.“

И макар да са безкомпромисни и малко „страшни“ за част от участниците, които ще прекрачат прага на кухнята на MasterChef, една дама ще признае, че „първият е най-красив, вторият – най-игрив, а третият – най-умен“.

В петък вечер на телевизионния екран ще изгреят ландшафтен архитект, цветарка, модел, тиктокър, специалист по дигитален маркетинг, любящи майки и баби, дизайнер, библиотекар и други самородни таланти в кулинарията, които ще демонстрират своите умения, познания и въображение. Те ще приготвят традиционни ястия, класически рецепти и такива, приготвени със собствен прочит.

Изходът от битките в кастинг епизодите на MasterChef обещава да бъде непредвидим както за кандидатите, така и за зрителите, тъй като тази година трима от участниците, на които съвсем малко не им е достигнало да продължат директно напред, ще получат втори шанс в надпреварата. Кои ще са късметлиите, които ще бъдат удостоени със специалния „Зелен пас“ с който разполага всеки един от журито, предстои да стане ясно още в първия епизод на предаването.

В събота вечер в кухнята на MasterChef ще ври и кипи от вкусове и емоции. Сред кандидатите ще има такива, които ще провокират с уменията си и ще изправят пред много трудни и не винаги единодушни избори тримата членове на журито. Други участници пък, ще докоснат сетивата им така, че ще ги провокират да покажат собствените си умения в танците, боравенето с огън и … флиртуването.  

Нови шансове за претендентите за титлата „MasterChef на България“, ново жури от професионалисти, което ще обогати кулинарната история на България и ново студио, което ще се превърне в арена за хоби-кулинарите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай