The Washington Post: Приказката свърши, започва циркът

Маркъл има лошо влияние върху принц Хари, пише анализатор от САЩ

The Washington Post: Приказката свърши, започва циркът | StandartNews.com

„Приказката свърши, започва циркът“ – така от „The Washington Post“ окачествяват приключенията на Хари и Мега след тяхното оттегляне от кралските задължения. Автор на анализа е дипломатът Ли Коен и той твърди, че бившата холивудска старлетка има твърде отрицателно влияние върху принца. В текста се припомнят думите на белгийския крал Леополд I към младата му племенница, кралица Виктория: „Отношенията с артистите са опасни – те никога и от нищо не са доволни. А когато станеш твърде близък с тях, винаги възникват проблеми“.

Коен подчертава, че приказният живот на херцозите е приключил, тъй като плановете им противоречат на „благородството, честта и дълга“, съблюдавани от Елизабет Втора. И че много личности и институции по целия свят биха предпочели съпрузите Съсекс да останат на предишната си позиция. Това обаче вече се оказва невъзможно заради неотстъпчивостта на Меган и заради факта, че тя не е подходяща за „държавната и дипломатическа служба, която изисква бракът й“.

„Херцогинята заби клин не само между принц Хари и семейството му, но тя разруши и здравия смисъл. А това в никакъв случай не помага за позитивните промени“, пише още Коен. Според него основополагащите ценности във възпитанието и живота на Хари вече са разрушени. Така че „новата прогресивна роля на Съсекс“ в династията е под въпрос.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай