Тейлър Суифт се изповяда в нов филм

Певицата разкри, че е страдала от хранително разстройство

Тейлър Суифт се изповяда в нов филм | StandartNews.com

Тейлър Суифт разкри, че е страдала от хранително разстройство. В „Мис Американа“, новия документален филм за певицата, тя споделя, че в миналото е спирала да яде, ако види снимка, на която й се струвало, че е дебела или ако прочете обиден коментар относно фигурата си. Продукцията дебютира на фестивала „Sundance“ и ще тръгне по Нетфликс на 31 януари.

„Няколко пъти ми се е случвало и въобще не съм горда с това. Започвах да гладувам, когато виждах как корема ми стърчи на някои снимки или ако някой ми казваше, че изглеждам дебела. Когато бях най-слаба, имах чувството, че ще припадна на сцената. Казвах на всички, че ям, но просто тренирам много – наистина тренирах, но гладувах“, разказва Суифт.

Тейлър признава, че тя подхождала към храната, както към живота: „Бях адски крайна – ако някой ме хвалеше, това беше супер, но ако някой ме критикуваше, го приемах за наказание. Когато се явих на корицата на списание на 18-годишна възраст, заглавието гласеше, че съм бременна. Бях облякла нещо, което просто издува корема ми. Приех го много тежко. После, когато се явявах на фотосесии, стилистите се изумяваха, че се побирам в пробните дрехи и не трябва да ми дават по-големи номера. Това беше комплимент за мен. Тази философия на крайностите се прехвърли и в хранителния ми режим, което и провокира състоянието ми.“

Певицата вече не обръща внимание на чуждите коментари и е приела себе си каквато е. Тя признава обаче че не й е било комфортно да обсъжда проблемите си.

„Не знаех дали ще събера смелостта да споделя за борбата със самочувствието ми и храната. Никога не ми е било удобно да обсъждам темата, дори и сега, но беше важно тази част от живота ми да бъде отразена във филма“, допълва Суифт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай