Тест за бременност показва и бащата

Той може да бъде представен в гражданския регистър за доказване на бащинството

Тест за бременност показва и бащата | StandartNews.com

Лаборатория разрботи тест за бременност, който ще показва освен наличието или отсъствието на бременност и лицето на бащата в случай, че жената е бременна.
 
"Когато момичето уринира върху теста, двете линии ще се появят на екрана като знак, че очаква дете, а до него ще се появи лицето на момчето", обяснява директорът на Фармацевтичен продукт "Ранна бременност".
 
За да покаже лицето на виновника, лабораторията е получила базата данни на INE (Национален институт за статистика) и чрез пръстов отпечатък и генетична връзка е успяла да направи ДНК-връзка, когато тестът е положителен и може да се покаже снимка.
 
Тестът за бременност може да бъде представен в офисите на гражданския регистър, когато детето се роди. Това ще послужи за доказване на бащинството и предядяване на родителската отговорност на бащата.
 
Очаква се този вид доказателства да бъдат пуснати в продажба незабавно. Това би намалило с до 60% нежелана бременност, тъй като голяма част от проблема е, че младежите се чувстват имунизирани от отговорността да упражняват отговорно родителство.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай