Терминаторът на премиера на хитовия екшън в Сеул

Шварценегер с Линда Хамилтън и Макензи Дейвис на премиерата в Сеул на „Terminator: Dark Fate “ , след като призна за животозастрашаваща операция на сърце

Терминаторът на премиера на хитовия екшън в Сеул | StandartNews.com

Терминаторът може да е непобедим, но емблематичният актьор зад ролята определено не е.  Арнолд Шварценегер разкри, че е бил едва ли не на крачка от смъртта по време на операция на сърце, точно преди снимките на „Терминатор: Мрачна съдба“, чиято премиера е на 1 ноември.  Той изглеждаше по-здрав от всякога в понеделник, когато се присъедини към партньорките си от филма - звездите Линда Хамилтън и Макензи Дейвис на премиерата в Сеул, Южна Корея.

Терминаторът претърпя спешна операция на сърце за корекция на пулмонална клапа през март миналата година, непосредствено преди да започнат снимките на продукцията.  Наскоро актьорът заяви пред The ​​Sun: „Това беше изненада. Никога не се плаша от тези неща. Бях малко притеснен от факта, че наближава времето за снимането на „Терминатор: Мрачна съдба“, но осъзнах, че филмът е най-доброто средство да вляза във форма отново“.  Той не само си възвръща добрата работна форма, за да заснеме последната част от сагата, но и отново е във фитнес залата - само седмица след излизането си от болницата.  Арни добавя: „Бях си в къщи за нула време и веднага се върнах във фитнеса. Повечето хора се глезят прекалено много след операция. "

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай