Тенденциите на пролетта

Как да бъдем в крак с модата, без да харчим много

Тенденциите на пролетта | StandartNews.com

И как да бъдем в крак с модата, без да харчим много. Пролетта е дошла, когато започне онова трескаво търсене на идеалните дрехи за сезона. Дрехи, които носят чувство за свежест в слънчевите дни, а в прохладните вечери са деликатната прегръдка, от която имаме нужда.

Пролетта е дошла, когато започне онова трескаво търсене на идеалните дрехи за сезона. Дрехи, които носят чувство за свежест в слънчевите дни, а в прохладните вечери са деликатната прегръдка, от която имаме нужда. И разбира се дрехи, които са модерни, бюджетни и качествени. Remix предлага огромен избор от стотици хиляди модни попадения, с които можете да допълните стила си, без да вредите на околната среда.Намираме сезонните тенденции за чудесен начин да поиграем с модата и знаем, че в тази игра, удовлетворението е още по-голямо, когато сме направили най-разумния избор - да бъдем актуални, но същевременно и отговорни. Ето няколко от най-подходящите идеи за сезона.

Материите тази пролет:

  • Деним - здрава памучна тъкан, която е известна със своята издръжливост и способност да запазва формата и качествата си във времето. Един чудесен, дишащ избор за пролетта, който е подходящ както за по-хладно, така и за по-топло време. Когато става дума за деним, въпросът не е „Дали?“, а „Кога?“ и „Как?“. A избора на дънки и дънкови якета никога не е бил по-голям.
  • Лен - обичаме го, защото за отглеждането му са необходими минимални количества вода и пестициди, а освен това е лека, красива и естествена материя. Платовете от лен са до 30 пъти по-здрави от памучните и освен всичко, не се отпускат с времето. Даже напротив – колкото повече ги носим, перем и носим отново, толкова по-меки и гъвкави стават. А какво повече можем да искаме от дрехите, в стремежа си те да бъдат устойчиви, удобни и актуални?
  • Кашмир - Ако се питате „Как така, вълна през пролетта?“, ще отговорим – а защо не и през лятото?! Едно от основните качества на вълнените материи е именно способността им да изолират телесната температура – не само от студ, но и от топлина. Освен това кашмирът не е просто вълна. Това е една от най-фините и луксозни естествени материи. Произвежда се от козината на специални кашмирски кози. Изисква внимание и специална грижа, но с малко усилия, дрехите от тази материя могат да бъдат сред най-дълготрайните и устойчиви в гардероба ни. Освен това са подходящи за разнообразни стилови комбинации през четирите сезона.

Списъкът с устойчиви материи е много по-стегнат, отколкото този на цветовите варианти. Но дори и само с един цветен акцент, добавен към класическата си визия, човек може да се доближи до тенденциите на сезона, без да се налага да сменя целия си гардероб. За да бъде по-лесен изборът между безкрайните нюанси, насочваме вниманието към няколко от най-актуалните цветове тази пролет.

  • Лавандулата е нежен и романтичен цвят, който е идеален за пролетта. Пастелният нюанс добавя нотка женственост към всеки дамски тоалет и се съчетава добре с други неутрални цветове. Лавандуловият цвят е поглед към лятото, мисъл за опияняващ аромат и сигурен знак, че топлите дни са вече тук.
  • Розово. Този сезон розовото присъства в списъка с актуални цветове два пъти. Пастелното розово е символ на пролетта и чудесна идея за нови попълнения към капсулния ви гардероб. Мек и женствен цвят, който изглежда чудесно на всички нюанси на тена. Напомня за цъфтящите японски вишни, които вдъхновяват артистите във всички области на изкуството. Цветът на сакура – празник за душата…и гардероба ни.И фуксия - жизнената, крещяща и емоционална противоположност на пастелното розово. Дори и малък акцент в цвят фуксия, добавен към класическата визия е достатъчен, за да сме сигурни, че пролетта е влязла в нашия гардероб по най-актуалния начин.
  • Черното е вечен цвят, който никога не излиза от мода, а тази пролет, той си пробива път дори и в сезона на светлите нюанси. Черното е правилно решение за най-различни стилове – рокли, блузи, блейзъри и аксесоари. Черното е модният жокер на всеки, който би искал да придаде нотка елегантност към ежедневния си тоалет. Или казано по друг начин - разликата от небрежната визия през деня, до елегантната ѝ версия за вечерта, е само едно модерно черно сако.

В списъка с актуалните цветове тази пролет не бихме пренебрегнали също нюансите кобалт, маджента, тюркоаз и лайм.

За да придобие идеята за пролетната ни тренди визия съвсем ясно очертание, трябва да споменем и няколко от моделите, които ще бъдат истински хит през този сезон.

  • Овърсайз блейзър - Една универсална дреха, за която няма ограничения за комбинирането. Стои чудесно, удобно е и не на последно място – модерно, в съчетание с рокля, дънки, пола, обувки на ток или кецове. Блейзърът е точно тази топла прегръдка, от която имаме нужда в прохладната пролетна вечер. И онова бързо решение, с което джинсите и тениската се трансформират в подходящо облекло за работна среща.
  •  Обемни маратонки - Ако преди 15 години комбинацията на рокля с маратонки беше считана за нещо смело и екзотично, сега тази симбиоза е отвоювала своето сигурно място в концепцията за ежедневна спортно-елегантна визия. За хората, според които и днес подобно съчетание изглежда прекалено смело, хубавата новина е, че чифт обемни маратонки са достатъчно попълнение към класическата визия, така че тя да придобие едно съвсем ново и актуално излъчване.
  • Всичко от деним. Казваме „добре дошли отново“ на дългите асиметрични поли. На гащеризоните и на двойния деним – комбинацията от яке и джинси в сходен нюанс. Деним с животински принтове, с ресни, камъни или бродерии. С декоративни шевове, много джобове и овърсайз кройка. Карго панталони, чарлстон, с висока талия или класическите прави дънки.

Пролетта е време, в което да преоткриеш материите, цветовете и моделите, с които ще бъдеш актуален и ще се чувстваш чудесно. Време е да излезеш навън и да отвориш очи за красивото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай