Тенденции: Мъжки обувки, които ще са на мода тази есен

Минимилистични кецове и лоуфъри са удар в десятката този сезон

Тенденции: Мъжки обувки, които ще са на мода тази есен | StandartNews.com

Един от начините кардинално да промените стила си е като умело подберете обувките си. С чифт на място ще изглеждате стилно независимо дали сте в офиса, на спортната площадка или на среща с приятели в града. Именно поради тази причина днес ще разглеждаме тенденциите при мъжките обувки. На мода през есента са няколко модела, които си струва да имате. 

Есенни мъжки обувки, с които ще изглеждате стилно и модерно

Не е достатъчно да имате стилни обувки. Те трябва да бъдат и на мода през съответната година. Затова този централен елемент от визията има нужда от внимателно обмисляне. Друго задължително условие е да се съобразите с индивидуалните си предпочитания. Обувките трябва да изразяват вашия характер. Затова не се впускайте в носенето на модел, който ви кара да се чувствате некомфортно. 

След като уточнихме няколко важни детайла, нека пристъпим към онези мъжки обувки на пазара, с които ще изглеждате стилно и модерно. Ако разгледайте онлайн магазин CCC, със сигурност ще придобиете солидна доза представа за трендовете. Те включват боти, минимилистични кецове, есенни лоуфъри, изобилие от спортни обувки, а също така и няколко други модела, за които ще стане дума по-късно. Изборът е голям, затова започваме да очертаваме поводите и начините, по които може да носите едни от най-стилните мъжки обувки тази есен. 

Ботите са във възходящ тренд в момента. Обичайно те са с дебела подметка и удобен начин на връзване. Модните дизайнери предлагат различни техни вариации, но ключовите характеристики остават - противоплъзгаща се подметка, издръжливост на носене и комфорт точно за есенни дни. Мъжки боти може да носите с любимите си дрехи, особено онези в стил смарт кежуал. Това включва неформални костюми от туид, панталани и сака, пуловери, дънки по тялото, тип карго или пък стандартни. 

За елегантните мъже, които не се колебаят да подчертаят характера си, предлагаме есенни лоуфъри. Класически чифт без връзки е удар в десятката този сезон. Моделите с масивна подметка са подходящи за ден с прогноза за дъжд, а тези с тънка - като резервни за смяна в офиса. Лоуфъри може да носите с официално облекло. Те се съчетават добре с костюми в нестрог стил, както и с дънки. 

И тази есен във фокуса на много мъже ще останат кецовете. Тези мъжки обувки са супер комфортни, отговарят на динамиката на съвременния живот и освен това се предлагат в разнообразни дизайни. С кецове в минималистичен стил конкретно имате пълна свобода да изградите визията нагоре. На мода ще са едноцветните модели. Засега може да ги носите с по-ежедневно облекло, но не и в строг офис стил. 

Няколко конкретни хитови мъжки обувки за есен 2023

Ако хвърлим поглед към ботите, два модела си струва да имате предвид през сезон 2023-2024. Това са тези в бяло и тип челси. Този тип мъжки обувки се налагат като препоръчителни за всеки стилен мъж, тъй като са с добро сцепление и водоустойчивост. Бялото, което хармонизира със снега, е опция за последователите на модните тенденции. То вдъхнови поне няколко топ дизайнери, което се видя от модните им ревюта през изминалите месеци. Бели боти може да носите с дрехи в светли цветове - бежово, небесносиньо, светлосиво и т.н. Може и да ги съчетаете със светло долнище и тъмно горнище. Пробвайте да си представите още сега сет със светли дънки и тъмен пуловер. 

Безспорен фаворит през тази есен ще бъдат и мъжките ботуши. Тази година във фокуса на прожекторите са моделите с класическа височина до средата на коляното и дори под него. Затова смело потърсете този профил, който дори може да бъде допълнен и с цип. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай