Телевизии се надцакват за Любо Нейков

Актьорът обаче не възнамерява да се ограничи само до един канал, в който да се изявява

Телевизии се надцакват за Любо Нейков | StandartNews.com

Четири телевизии се борят за Любо Нейков - БНТ, БиТиВи, Нова. Актьорът обаче не възнамерява да се ограничи само до един канал, в който да се изявява. Комикът е намерил начин да прибира едновременно хонорари и от трите. Твърди се, че в резултат на това се очаква Нейков да прибере в джоба си четвърт милион лева, пише "Уикенд".

Актьорът си е издействал правото да работи с когото пожелае и е успял да нагласи участията си така, че да бъде едновременно в няколко конкурентни един на друг ефира. В момента той се изявява в Нова, където е актьор и продуцент в "Откраднат живот", а в БиТиВи работи в две предавания. Едното от тях е "Комиците", където отново е актьор и продуцент. Другото е "България търси талант", където звездата зае мястото на Любен Дилов.

Това означава, че Нейков прибира хонорари от 5 различни канала: два в "Откраднат живот", два в "Комиците" и един в "Талантите". Размерът на хонорарите се пази в тайна, но според неофициална информация само актьорските му възнаграждения от години възлизат на 10 хиляди лева на епизод.  Само преди месеци Нейков бе централна фигура и в новогодишна програма на БНТ заедно с покойната вече легенда на българското кино Татяна Лолова. Всичко това го превръща в артиста с най-сериозно екранно присъствие в трите национални телевизии у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай