Тази котка притежава 97 млн. долара. Чия е?

Обявиха най-богатите домашни любимци в света

Тази котка притежава 97 млн. долара. Чия е? | StandartNews.com

И най-големите богаташи у нас завидяха на котката на поп-иконата Тейлър Суифт. Състоянието на пухкаваха маца се оценява на забележителната сума от 97 милиона долара.

Оливия Бенсън, както е името на котката от породата шотландски фолд - шотландска клепоуха, попадна в списъка с най-богатите домашни любимци в света. Оливия се нарежда на трето място, а създателите на списъка отбелязват, че котката е намерила успех отвъд инфлуенсърството в Instagram, предаде Радио Витоша.

Котката е спечелила богатството си благодарение на участия в няколко музикални клипа, високобюджетни реклами, както и собствена линия с продукти.

Оливия се появява в официалните видеоклипове на песните "1989" и "Blank Space", както и в реклама заедно в известната си собственичка.

Под номер едно в листата с най-богатите животни е немска овчарка, носеща името Гюнтер VI, собственост на корпорация "Гюнтер".

Богатството на кучето е на стойност 500 милиона долара. Под номер две е котката Нала, която може да се похвали с 4 милиона последователи в Instagram и богатство от 100 милиона.

На четвърто място след котката на Тейлър, са кучетата на телевизионната водеща Опра Уинфри, които са заработили 30 милиона долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай