Тайната падна. Голяма изненада с половинката на Деси Стоянова

Актьорът сменя Сашо Кадиев

Тайната падна. Голяма изненада с половинката на Деси Стоянова | StandartNews.com

Актьорът Петър Дочев ще е новата екранна половинка на Деси Стоянова. Той сяда в стола на Сашо Кадиев, който 12 години водеше „Преди обед” по бТВ.

бТВ представи тази сутрин Дочев и новото студио, от което ще се излъчва любимото предаване. Дочев се похвали, че вече тренира ранно ставане – от 8 часа в 7,30 ч.

30-годишният красавец е завършил "Актьорство за драматичен театър" в НАТФИЗ "Кр. Сарафов" през 2015 г. в класа на проф. д-р Атанас Атанасов. През същата година започва директно работа в Младежкия театър. В момента е на свободна практика.  Играе на сцените на Народен театър „Иван Вазов“, Драматичен театър Пловдив, Театрална работилница „Сфумато“, Театър „Азарян“ и „Топлоцентрала“. Популярни постановки с негово участие са „Някои го предпочитат...“, „Кухнята“, „Срещу течението на Хъдсън“, „Стъклената менажерия“, „Под купола небесен“, „Одисей“, „Не падай духом“ и др. Снимал се е за няколко български филма и сериал.

Дочев стана известен след участието си в сериала "Пътят на честта" излъчен от NOVA.

Освен че е очарователен, Дочев е и изключителен кавалер. Той ухажвал 7 години по-голямата Ирмена Чичикова (37) повече от две години, докато накрая настойчивостта му се увенчава с успех. Досега Петър и Ирмена не афишираха връзката си, тъй като и двамата са актьори и това може да се отрази по някакъв начин на кариерите им. Напоследък обаче двойката не крие общите си снимки и се отбелязва от еднакви места. "Заедно сме, но не обичам да говоря за личния си живот", казва Петър

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай