Татяна Дончева меси хляб с машина

Татяна Дончева меси хляб с машина | StandartNews.com

Татяна Дончева застана пред микрофона на "В(од)ещите в занаята" Иван и Андрей, за да им помогне в подготовката за голямото телевизионно предизвикателство "Фермата". В типичния си дипломатичен, но и директен тон тя призна, че изкуството е личната й "ферма" и направи аналогия между парламента и стопанството.

"Българският парламент е малка извадка на народа - а аз като политик не мога да говоря против него. А ако започна да коментирам животинските видове в Народното събрание, ще ме вкарате в приключение", сподели Дончева по btv.
Юристката, която свири на цигулка, призна още, че не може да меси хляб, затова у дома й има специална машина за това. Но пък за сметка на това знае как се запазват ябълки и круши извън мазето. "В нашия край ги затрупват с папрат. И падне ли снегът, ги държи като в хладилник", обясни Дончева.

А тъй като участниците в риалитито ще бъдат върнати 100 години назад в бита, тя допълни, че с удоволствие би се отказала от Фейсбук. "Много ми се ще това предаване да стане контрапункт на други шоута, които не гледам и които смятам за форма за промиване на мозъка. Да роди жажда у зрителите си да направят нещо добро, да видят доброто в себе си и в хората, с които общуват.

И да разберат, че истинската победа е вътрешното усещане - че вървиш, че се развиваш, че постигаш, че имаш нови цели и нови върхове и това те държи жизнен, буден, жив", допълни "Голямата уста" в политиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай