Татковци редуват памперси със събрания

Татковци редуват памперси със събрания | StandartNews.com

София. Памперси, партийни събрания, срещи с избиратели и пак памперси. Така изглеждат дните на част от кандидат-депутатите от ГЕРБ и БСП. Многодетните татковци, които ще се борят за креслата в Народното събрание изобщо не са малко.

И в двете партии, които основно ще си оспорват вота на избирателите има мъже, създали големии фамилии. Сред тях са зам.шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов, който се радва на три момичета вкъщи. Водачът на листата на партията в Хасково Делян Добрев също не изостава от бройката. Той има момче и момиче, а третата си рожба чака наесен.

С толкова деца е втория след него в Хасково - данъчен №1 Красимир Стефанов. Той се бори с тийнейджъри. В редиците на червените листата на многодетните татковци води Атанас Мерджанов, който е горд баща на 5 деца - три момичета и две момчета. След него е лидерът на БСП Сергей Станишев. Той и половинката му Моника Йосифова отглеждат 3 деца и чакат четвърто. Трети в списъка е Петър Корумбашев, който ще се бори за партията в София. Той всяка вечер се радва на смеха и игрите с две момичета и момче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай