Търсят нови шефове на НАП в Бургас, Варна и Пазарджик

Търсят нови шефове на НАП в Бургас, Варна и Пазарджик | StandartNews.com

Нови шефове се търсят за двете териториални дирекции на НАП във Варна и Бургас, както и за офиса на приходната агенция в Пазарджик.

От Националната агенция за приходи обявиха конкурси за трите поста. Причината за това е, че за трите поделения на НАП се търсят хора, които да се справят по-добре със събирането на данъци и осигуровки. В началото на февруари директорът на ТД на НАП-Бургас Стефан Илчев беше понижен до длъжност зам.-директор на дирекцията. Той обаче все още изпълнява длъжността на директор, докато се проведе конкурс и се назначи нов титуляр на поста. В началото на януари пък шефът на НАП във Варна Тошко Янев бе освободен от поста със заповед на изпълнителния директор и по взаимно съгласие. До провеждането на конкурс за временно изпълняваща длъжността директор беше назначена Милена Колева - шефката на дирекция "Контрол". Тя работи в системата на НАП от 1995 г. и има богат професионален опит.
Сред изискванията към кандидатите и за трите поста е да имат поне 7 години професионален опит.

Основната заплата за шефовете на ТД във Варна и Бургас е 2250 лв., докато новият шеф на поделението в Пазарджик ще взима 1700 лв. Кандидатите могат да подават документи в 10-дневен срок.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай