Своенравен питон в новия клип на Цветина

Най-хитовата изпълнителка представи „Нарцис” в колаборация с Тони

Своенравен питон в новия клип на Цветина | StandartNews.com
  • Най-хитовата изпълнителка представи „Нарцис” в колаборация с Тони

Цветина представи най-новият си проект, озаглавен „Нарцис“ в колаборация с Тони. Изпълнителката за пореден път избяга от актуалното и не направи колаборация с много известен изпълнител - като повечето й колежки, а реши да експериментира с млад изпълнител, постигнал огромен успех с дебютното си парче.

През последните четири години Цветина си партнираше с различни музикални компании, но предпочете да се развива като самопродуциращ се изпълнител. За никого не е тайна,че тя сама пише текстовете си, изявява се като сценарист на видеоклиповете си и активно участва в създаването на музиката.

5-метров питон объркал плановете на изпълнителката при заснемането на последното и видео. Змията станала част от новия проект на певицата – „Нарцис“. Изглежда обаче животното в един момент се стресирало от организацията и се скрило под капака на луксозното возило, снимано във видеото. Така забавило целия процес с около пет часа и накрая се наложило да потърсят помощ от специалист.

„Доста фрапантна и неочаквана беше за всички нас ситуацията, която се случи по време на снимките на новия ми проект – „Нарцис“. Питонът беше доста тежък и дори човекът, който се грижеше за него, не можа да го извади. Змията влезе през гумата, нави се и стигна до двигателя. Видяхме, че сме безсилни и не можем да я извадим сами, затова започнахме снимките на видеото във Ферарито, а змията си беше в двигателя. Повечето участници се страхуваха, но всеки показа професионализъм и успешно заснехме всички кадри“, сподели Цветина за странната случка.

В проекта се включили 41 души, за участието на които била направена специална организация. Ситуацията с питона обаче съвсем нарушила ритъма на работа, защото някои от хората много се изплашили от огромната змия. В крайна сметка проблемът бил решен като откарали колата в сервиз, където змията била извадена.

С този проект Цветина официално обяви,че винаги се е изявявала като самопродуциращ се изпълнител и няма договор с никоя музикална компания.

Интересен факт, отново не в стила на една поп-фолк изпълнителка е това, че Цветина не ходи по участия. Това всъщност е огромен проблем за собствениците на заведения поради факта, че тя е и най-хитовият и най-търсеният изпълнител в последните години.

Тази година обаче Цветина реши да стартира своите клубни изяви и успя да откликне на някои от поканите, но поради положението в страната в момента те са стопирани.

„Винаги съм казвала, че ценя и уважавам своите фенове – без тях нямаше да съм това, което съм в момента. През годините получавахме стотици покани и предложения за мое гостуване в дискотеки в цялата страна ,но аз отказвах. Чаках най-правилният момент и ето,че дойде!”, сподели за „Стандарт” Цветина. И допълни: „Преди затварянето на дискотеките тази година, организирахме няколко много успешни участия в страната, но и голяма част от тях не се състояха заради ситуацията в момента. Официално обявявам, че вече стартират моите клубни изяви и през 2021 г. живот и здраве, ще мога да се виждам с феновете ми в цялата страна. И не само.“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай