Световен футболист и Минчев на бал в английски замък

Футболната звезда Киърън Дайър и Евгени купонясваха цяла нощ в замъка "Горинг"

Световен футболист и Минчев на бал в английски замък   | StandartNews.com

Футболната звезда Киърън Дайър и пиар благотворителят Евгени Минчев са били в една компания на бал в замъка "Горинг" в Уест Съсекс. Двамата са гостували на собственичката на аристократичната многовековна обител - лейди Колин Кембъл, биограф на принцеса Даяна и Кралицата майка. Сред останалите интересни личности там са били принцеса Олга Романова и децата й Алекс и Франсис - от династията на последния руския император, бизнес дамата Александра Сайкс, пиарката на Ивана Тръмп Лиз Бруър със сестра си Виктория Уотсън, бизнесменът сър Питър Колман, сър Тобиас Кларк - племенник на президента Рузвелт.

Разходката из историческия замък "Горинг", станал притежание на биографката на Даяна, е започнала с шампанско от висок клас. Преди да излязат на разкошната морава, виповете са се дивили на оригинали на Пикасо и на други знаменити автори, изложени из мраморно-кристалните зали.

Чаровната звезда от британския "Биг брадър" Бен Дънкан също е бил сред стилното множество - и не е пропуснал да раздаде серия от прегръдки. С Евгени пък са обсъдили международните особености на прочутия тв формат.

Повечето от дамите и господата, блеснали в "Горинг", ще бъдат гости на лорд Минчев за неговия Британско-български бизнес бал в Лондон на 18 октомври. Членовете на международното хай общество ще бъдат обединени от благотворителността в името на Британския кралски легион, който Минчев подпомага от години. Евгени стяга и традиционния си конкурс "Мис Лято", който ще се проведе на 11 август.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай