Свети Николай на промоция в нета

Занаятчии зарибяват клиенти с топ оферти по мейла

Свети Николай на промоция в нета | StandartNews.com

София. Кризата роди нова мода в търговията, съобщиха читатели на агенция Стандарт Нюз. Занаятчии последваха примера на туроператорите и вече зарибяват клиенти в нета. Те разпращат по електронните пощи примамливи предложения с надеждата да намерят купувачи на стоката си. Сред най-интересните предложения са медна икона на св. Георги и дърворезба на св. Николай. Цената на първата е 34 лева. Който пък иска да посрещне Никулден с образа на светеца на стената в дома си, може да го купи срещу 105 лева. Цената е промоционална, тъй като доскоро иконата е търгувана за 130 лева.

Сред другите интересни предложения са дъска за рязане на цена от 90 стотинки, кутия от дърво за вино за 17 лева и бъклица с дърворезба срещу 29 лева. На промоционални цени са пуснати още комплект за шах и табла (39 лв.) и кутия за табла (59 лв.).

Под офертите, получени в електронните пощи, се уточнява, че съгласно закона за електронна търговия е възможно това да е непоискано търговско съобщение. "То е еднократно изпратено писмо до Вашия e-mail адрес, който е взет от публичното пространство. Извиняваме се за причиненото неудобство, ако сме Ви притеснили с нашето предложение", се казва в писмото. Посочен е и бутон - който не желае да получава нови предложения, може да го натисне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай