Сватбата на прехода! Правнучката на Тато показа мъжа си

Андреа Стефанова, за пръв път показа, че има сериозен мъж до себе си

Сватбата на прехода! Правнучката на Тато показа мъжа си | StandartNews.com

Правнучката на Тодор Живков – Андреа Стефанова, за пръв път показа, че има сериозен мъж до себе си и плановете за сватба в младата двойка са на дневен ред.

По-малката от двете щерки на Жени Живкова е неразделна с новия си любим, чието име пази в абсолютна тайна. Двамата обаче редовно могат да бъдат забелязани из актуалните софийски ресторанти и заведения, както и по светски партита, пише Ретро.

Андреа е наследила афинитета на майка си към модата и помага всеотдайно за развиването на марката и бутика на Жени. Преди години красавицата, която има данни за менекенка, дори представи своя собствена колекция с елегантни облекла на изискано ревю в София.

След като завърши моден дизайн в престижния институт „Марангони“ в Италия, Андреа се върна в България и тръгна по стъпките на своята майка. Именно по нейна идея модната марка на Жени Живкова се сдобила с онлайн бутик и започнала да се развива и в социалните мрежи.

Наскоро хубавицата е сменила драстично визията си и от блондинка е преминала в отбора на брюнетките. Двете със сестра ѝ Людмила са близки, но ги разделят хиляди километри.

По-голямата правнучка на Тато и първородната дъщеря на дизайнерката също е щастливо обвързана с брокер на луксозни недвижими имоти. Двамата споделят общо хоби – пътешествията. Людмила, кръстена на легендарната си баба, е космополитна натура и през годините е пребивавала в много различни държави за разлика от по-малката си сестра, която предпочете да се установи в родината.

Висшето си образование Люси завърши в Америка. Наследничката на бившия Първи се дипломира като интериорен дизайнер след обучение в елитния частен институт „Прат“, който се намира в Ню Йорк. След като взе и магистратура, тя остана известно време в САЩ, но впоследствие реши да прави кариера в Европа. Вече доста години правнучката на Тодор Живков живее в Лондон, а към момента е част от екипа дизайнери на една от най-прочутите фирми за архитектура и интериор в Обединеното кралство. Макар да се е устроила във Великобритания, Людмила често се прибира и в родината, за да вижда семейството си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай