Сватба и бебе за кмета на Стара Загора

Това разчетоха медиите в късмета от баницата на градоначалника

Сватба и бебе за кмета на Стара Загора | StandartNews.com

Стара Загора. "Въртележката се върти, очаквано те връща в детските дни...". Този загадъчен късмет изтегли в аванс от новогодишната баница старозагорският градоначалник Живко Тодоров на последната за годината си среща с местната журналистическа гилдия. "Сватба и бебе!", разчетоха в един глас предсказанието медиите.

Както е известно, най-младият кмет на областен град у нас и дългогодишната му приятелка Нели живеят заедно от доста време. Всички техни близки, приятели и фенове очакват щастливото да събитие - двамата да се врекат във вярност и пред Бога, да случи през новата година.

Извън баницата с късмети, кметът Тодоров със задоволство сподели, че общината изпраща една добра година. Финансовото състояние е повече от стабилно. 2012-та приключвала с преходен  остатък от 6 млн. лв. "На старта са европроекти за над 160 млн. лв и тези пари ще ни трябват за съфинансиране на проектите", припомни Тодоров. Модернизиране на градските и общински превози и преориентирането им към екологичния електрически транспорт, нови инфраструктурни проекти като спортни зали, детски градини, значими културни събития като филмфест в Града на липите, планират още общинарите през следващата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай