Събота,

Сватба ли? Бащата на Лолита не я дава на Гришо

От: Агенция Стандарт -
8042
Сватба ли? Бащата на Лолита не я дава на Гришо
A
A
A

Бащата на руската перла Лолита Османова - Елдар, е против годежа и евентуален брак на дъщеря си с българската тенис звезда Григор Димитров, пишат медиите в Москва. Лолита придружава Гришо на всички турнири включително и на Откритото първенство на Австралия, където нашият отпадна във втория кръг.

Очевидно, той вече не е толкова интересен за медиите, колкото ослепителната му приятелка. Тя се снима в Инстаграм, а на пръста й се мъдреше пръстен, за който се предполага, че е годежен. Това даде повод за поредната доза слухове за предстояща сватба между двамата.

Такава обаче едва ли ще има, твърдят руски журналисти, добре запознати с лютия нрав и тежкия характер на Елдар Османов. Той е един от най-богатите хора в Русия, приближен е до президента Владимир Путин, вратите на Кремъл винаги са отворени за него.

„Истината е, че Елдар няма против дъщеря му да се среща с Григор, двамата да пътуват по турнири, да почиват заедно в най-луксозните курорти в света. Сватбата обаче е друго нещо. Той ще я даде по сметка. Лично по негова сметка“, каза за „Галерия“ руски журналист, който е напълно наясно с бизнеса на Елдар.

Историята показва как има съвсем основателни причини да се смята, че Лолита Османова не е свободна в избора си на съпруг. Макар да е само на 26 години, тя вече има брак по сметка зад гърба си, уреден от баща й, и развод по сметка, отново продиктуван от родителя.

Сватбата на века. Така е наречена сватбата на Лолита със сина на много богатия предприемач Алберт Авдолян - Гаспар. Двамата се женят през 2017 година в сърцето на Лос Анджелис „Долби Тиътър“. Според съобщения в медиите Елдар Османов и Алберт Авдолян са похарчили около 600 милиона рубли за сватбата на децата си, което е над 25 млн. долара. Този брак продължава само две години - през 2019-а Лолита и Гаспар се разделиха поради конфликт, възникнал между техните семейства.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com