Свалят ли Рачков от екран

На 6 юни комикът излиза в лятна ваканция, но дали ще се завърне

Свалят ли Рачков от екран | StandartNews.com

Последният епизод на "Забраненото шоу на Рачков" е на 6 юни. След това комикът и водещ излиза в лятна ваканция. Според слуховете обаче, предаването може и да не се завърне за нов сезон. Според мълвата продукцията излизала прекалено скъпо, а рейтингът не оправдавал инвестицията.

Първото издание на "Забраненото шоу на Рачков" беше истински триумф и регистрира рекордни рейтинги заради огромното любопитство на хората. Първите гости на актьора тогава бяха едни от най-големите звезди в страната – Любо Нейков, Мариус Куркински и Краси Радков, а финалният гвоздей в ковчега на конкуренцията заби срещата на Азис с майка му, прибрала се в България от чужбина специално за да изненада сина си в шоуто.

С всяко следващо предаване обаче интересът към новото неделно предаване става все по-малък, а зрителите в неделната вечер бавно, но осезаемо се завръщат към "България търси талант" по bTV. За рейтинга, който прави, продукцията се оказва прекалено скъпа, твърдят хора от кухнята, пише "Уикенд". В безсилието си да измисли нещо ново екипът взима назаем смешки от театралната версия на "Забраненото шоу". Но хората, които са го гледали, се дразнят, че им се пробутват едно и също на и сцената и на екрана.

Дали ще се завърне през новия тв сезон, засега не е известно. Според слуховете, Рачков прибира по 80 бона на месец от предаването си по Нова. Работата там обаче била свързана с толкова много напрежение, че предпочитал да се лиши от тлъстата заплата, но да му е по-спокойно. В случай, че шоуто му не бъде върнато в ефир от есента, не е изключен водещият да се завърне като лице на "Маскираният певец" и "Като две капки вода".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай