Студ ли? Вижте прогнозата за февруари

Ниските температури ще продължат и през следващия месец

Студ ли? Вижте прогнозата за февруари | StandartNews.com

Студът, който започна през януари, ще продължи и през февруари. В началото на месеца очакваме обилни снеговалежи, особено в североизточната част на страната, пише Актуално.ком.

Температурите за по-високите полета на страната и за северната част ще се движат от минус 10 до плюс 1-2 градуса, а за южната част и по черноморието ще има температури от минус 3 до плюс 4 градуса.

В планинските райони температурите ще се движат от минус 12 до минус 4 градуса, очакваме доста ниски температури през месец февруари 2022 година. Най-ниските температури за месец февруари 2022 година ще се движат от минус 14 градуса, а в дните с ясно време, ще стигат до минус 18 градуса. Тези температури ще се наблюдават през второто десетдневие на месец февруари 2022 година.

Най-високите температури ще бъдат между 6 и 12 градуса и ще може да ги наблюдаваме едва през последните дни на месец февруари 2022 година. Ще се наблюдава и динамика в атмосферните процеси. Нещо, което е характерно за месец февруари 2022 година, това е динамиката в атмосферните процеси. Особено динамични процеси ще се засилят в края на месец февруари 2022 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай