Страшен скандал в "Ергенът"! Намесиха роден футболист

Крие ли една от дамите тайна връзка

Страшен скандал в "Ергенът"! Намесиха роден футболист | StandartNews.com

Източник: bTV

Скандал в днешния епизод на романтичното риалити на bTV "Ергенът".

Виктория намекна, че Габриела е в имението не за любовта, а за да получи популярност, която ще й помогне в ново бизнес начинание.

„А *** (пегел – бел.ред) ще ти помогне ли?“ – попита Виктория и обяви пред всички, че Габриела си има приятел, който е футболист на „Лудогорец“. Той е пуснал Габриела да влезе в имението най-много за 10 дни.

Ергенът избухна: Това е скандално

„Определено ги изненадах двете сестрички, защото те не знаят, че имам информация. Цяла България ще е в шок“ – коментира по-късно Виктория, която работи в БФС.

Пред камерата на романтичното риалити Габриела отрече да има връзка с мъж.

„Един път сме се запознавали, но преди много време“ – поясни тя за футболиста на „Лудогорец“.

„Габриела за първи път остана безмълвна. Нямаше какво да каже“ – коментира Надя.

Малко по-късно, по време на коктейла, Памела попита тихо сестра си „Халката къде ти е?“, а Габриела отвърна „В шкафчето“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
ДядоСоки
преди 1 месец

Николета Лозанова роди от любовника си и излъга Ники Михайлов, че е от него. Аз имам такива познати пачаври, които се прикриваха от мъжете си и родиха от любовниците си и после не искаха да си признаят истината, но накря мъжете им ги разбраха и изхвърлиха заедно с чуждите копелета които са плюнали.

Откажи
ДядоСоки
преди 1 месец

Та и Николета Лозанова колкото и да се опитва да прикрие гафа които е сътворила, като другите пачаври които родиха от любовниците им, няма да и мине номера и все някога Ники, ще установи че детето не е от него и ще ги изхвърли при тоя който и го е напрвил!

Откажи