Стивън Амел от "Стрелата" се завръща в кеча

Стивън Амел от "Стрелата" се завръща в кеча | StandartNews.com

Стивън Амел, познат на зрителите от хитовата екшън поредица "Стрелата", се завръща в кеча. Миналото лято той участва в турнира "Лятно тръшване" на кеч федерацията "WWE" и обра овациите. Сега звездата ще се изправи срещу друга звезда от тв борбата Стардъст, за да помогне за събирането на пари за лечение на онкоболния Елия Мейнвил. Двамата кечисти популяризират страницата на момчето във фейсбук "GoFundMe", която набира дарения в борбата му с коварната болест. Американчето е на 8 години, 5 от които се бори с рака. Преди дни на пресконференция на скай-фай фестивала "Comic-con" Стардъст лисна чаша вода в лицето на Амел, за да го провокира към двубой.

В приключенския екшън "Стрелата" ("Arrow"), който върви по bTV Action, главният герой Оливър Куийн е изигран именно от Стивън Амел. В новите премиерни за страната епизоди зрителите стават свидетели на вендетата на цял град срещу Отмъстителя. Въпреки всичко което направи, за да спаси хората, повечето от тях така и не разбират истината за неговите действия. Оливър ще трябва да се изправи пред неописуема омраза към неговото алтернативно его. Нов кмет се намесва в играта и това е Рей Палмър, изигран от Брендър Рут. В същото време зрителите най-накрая ще се насладят на развитието на връзката между Оливър и Фелисити, която всички верни фенове на сериала очакват.

Поредицата "Стрелата" е създадена по мотиви от комикса "Зелената стрела" на Морт Уейсингър и Джордж Рап и пренася феновете в опасния, луксозен, героичен, изпълнен с интириги и тайни свят на Оливър. След корабокрушение, отнело живота на баща му, плейбоят милионер Оливър Куин е обявен за изчезнал и много хора смятат, че той също е сред загиналите. Пет години след трагедията е открит жив на отдалечен остров в Пасифика и отведен обратно в град Старлинг. Там го очакват най-близките - майка му Мойра, по-малката му сестра Теа и най-добрият му приятел Томи. Скоро обаче хората откриват, че Оливър се е променил драстично. Криейки от всички тайната, свързана с промяната си, младият плейбой се опитва да се събере отново с приятелката си Лорел. Тя го е изоставилa, след като й е изневерил със собствената й сестра.

Сега в Америка в оборот е четвъртия сезон на хитовия сериал. Големи промени очакват бореца за правосъдие и справедливост, като най-сензационната от тях е свързана с неговото име. Относно названието си на супергероя Оливър Куин, продуцентите и сценаристите отнесоха най-много критики. Причината е, че има разминаване с оригиналното име от комикса, вдъхновил сериала. За щастие на по-взискателните фенове, след три сезона защитникът на Старлинг Сити най-накрая ще се превърне в "Зелената стрела", каквото е и заглавието на едноименния комикс. Може и да не е очевидно, но добавянето на прилагателното "зелен" към псевдонима на супер героя ще внесе някои основни промени както в личността на Оливър, така и в сюжета. Както подобава на една американска продукция, всяко продължение на началната история се характеризира с нови и нови подобрения на технологиите, особено когато става въпрос за фантастика. В четвъртия сезон на "Стрелата" Бункерът ще представлява "последен писък" на високите технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай