Стилни парфюми за пролетта

Ароматът навява спомени, предлага емоции и повече самочувствие

Стилни парфюми за пролетта | StandartNews.com

Ароматът е много важна част от чара на всеки един от нас. Всеки желае да притежава хубав парфюм. За щастие времената когато мъжете не са използвали парфюм или са го смятали за не много мъжествен, отдавна са отминали. Сега мъжете с голямо удоволствие използват парфюмите и нещо повече - те подобно на жените обичат да експериментират с нови аромати. Те търсят своите фаворити по всяко време на годината. В онлайн магазин Parfimo ще откриете най-голямото разнообразие от парфюми и козметика от стотици марки. В тази статия ще ви представим топ мъжки парфюми за пролетта, с които няма да останете незабелязани.

Ще ви запознаем с много малка част от огромната селекция, която предлагаме. Един съвет от нас: ако желаете да впечатлите любимата жена до вас, подарете ѝ парфюм. Ароматът навява спомени, предлага емоции и повече самочувствие. В категорията дамски парфюми можете да избирате според ароматни нотки и разбира се по цена.

Christian Dior Sauvage

Силен характер, който не се страхува да поеме нови предизвикателства и да премине границите на невъзможното. Това бе вдъхновението за създаването на парфюм Dior Sauvage идеята е да отрази силата и мъжествеността, но да запази свежестта на кристалния бриз на въздуха. Какви съставки крие този пленяващ парфюм?

Връхни нотки: сочна мандарина и бергамот.

Сърце: сандалово дърво

Основа: ванилия и зрънца тонка.

Този аромат е подходящ за смели и авантюристични мъже. Вие един от тях ли сте?

Azzaro Chrome

Разходка по Лазурния бряг с изглед към красивото средиземноморие… Представете си, че се намирате точно там…Това е ароматът на Azzaro Chrome. Свеж бриз и ненатрапчив състав ще задоволят капризите на мъже от всички възрасти. Този мъжки парфюм се предлага в минималистичен флакон. Отначало ще бъдем поразени от пикантен джинджифил, кора от портокалово дърво и бергамот. Сърцето ще разкрие акорди на мента, кардамон, сандалово дърво и розово дърво. На финала ще ви приветстват морски лишеи, бръшлян и хадионе. Ароматът е свеж и елегантен, така че ще подхожда на всеки повод.

Lacoste Eau de Lacoste 

Елегантността винаги е на мода, а добавяйки към този иновативен и спортен шик получаваме перфектното съчетание. Това е Lacoste Eau de Lacoste. Ароматът е вдъхновен от винаги модерната и шикозна поло риза, която ще ви придаде мъжественост и елегантен усет във всяка ситуация. Връхни нотки: кедър, кардамон и розмарин. Деликатната сладост ще бъде добавена от тубероза и иланг-иланг, а велурът и кожата, затворени в базовите нотки, ще направят мъжа, който ще носи този парфюм, по-мъжествен и елегантен. Имате среща с приятели или ви предстои романтична вечеря? Този стилен мъжки парфюм ще ви представи в най-добрата ви светлина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай