Стилистката Боршукова ще съди Осипова

Собственичката на салона за красота пусна охранителните записи в мрежата

Стилистката Боршукова ще съди Осипова | StandartNews.com

След като Мис Плеймейт Жанета Осипова призова Вили Боршукова да пусне записите от охранителните камери в салона й, собственичката на "Магама" направи точно това. На тях обаче съвсем ясно се вижда, че Боршукова дори не докосва блондинката, камо ли да я бие. Вили не заключва вратата, а напротив, отваря й я.

Осипова обвини Боршукова, че я е пребила, след като пожелала да бъда компенсирана за фалшив продукт. Плеймейтката дори показа издаденото й съдебномедицинско удостоверение.

Боршукова отвърна на обвиненията и заяви, че плеймейтката всъщност е унижила персонала на салона и дори разплакала бременна служителка с обидите си. Тя обяви пред Пик, че ще съди плеймейтката за уронване на престижа, заплахи и обиди, и споделя, че 12-те свидетели на случката в салона са се свързали с нея и са готови да свидетелстват срещу Жанета Осипова в съда.

"С двете си ръце и с труд съм изкарала всичко в живота си. Имам 4 деца, преборих рака, не съм си отворила нито веднъж краката, за да получа нещо, давам хляб на 30 човека - как си мислите, че ще допусна подобно нещо. Протестирам! Заставам против лансирането на такива аморални личности, против този аморален свят", добавя Боршукова.

Вили обаче си обяснява поведението на Жанета като последствие от изолацията по време на пандемията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай