Става страшно! Пореден санкциониран в "Игри на волята"

Драмата с неправомерно внесения телефон продължава

Става страшно! Пореден санкциониран в "Игри на волята" | StandartNews.com

Състезателката по плуване Ива Георгиева от Амазонките беше наказана да напусне племето си и да се отправи към Чистилището, където става част от Изгубените. Това обявиха водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев преди началото на номинационната битка. Причината за санкцията е, че Ива си е позволила да се възползва от неправомерно внесения телефон на дисквалифицираната Албена Ситнилска, за да проведе личен разговор.

Загубата на Румен Радев и наказанието на Ива още повече отслабиха племето на Амазонките и те завършиха последни в номинационната битка. Победата грабнаха Старейшините, които се движиха рамо до рамо с Гладиаторите, но на финалната права успяха да ги изпреварят. Червените заеха второто място след като Цвети Станева и Калоян Митов наредиха пъзела светкавично.

Преди битката плувецът Радостин Кръстев, който се върна от Чистилището при Гладиаторите, трябваше да изпрати един от червените обратно на изоставения плаж. Той се спря на Крум Апостолов. След наказанието за Ива обаче, футболният съдия се завърна на Арената, прекарвайки рекордно кратко време в компанията на Изгубените.

За елиминационната битка утре Амазонките ще трябва да номинират двама от своите. Дали женската коалиция ще се запази или племето ще държи да съхрани мъжката сила на всяка цена? Каква ще бъде съдбата на Ива на съвета на Изгубените? Ще ѝ дадат ли шанс да се бори за място в играта Виолета Стайкова и Никол Дунев?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай