Стани синоптичка! Ето ги мадамите на новия бизнес

Малките момиченца вече не искат да са лекарки, а синоптички

Стани синоптичка! Ето ги мадамите на новия бизнес | StandartNews.com

Причината за желанието да си синоптичка се крие в приказния живот, който водят мацките, които ни казват дали ще вали. У нас това изглежда най-привлекателната „професия”, пише „Уикенд”.

Забравете за Минчо Празников или покойната вече Любка Кумчева. Достолепно изглеждащите синоптици, които казваха прогнозата за времето, са безвъзвратно в миналото.

Замениха ги мацки, които понятие си нямат от амплитуди, циклони и антициклони, но за сметка на това се фръцкат от екрана с полички с дължината на салфетка. Нито една от тях не е професионален синоптик, което си е наш феномен.

Днешните родни синоптички са коя от коя по-секси и с по-оскъдно облекло. Момичетата на времето се надпреварват коя ще има по-хубав живот и по-богат мъж.

Причината е известността и по-лесното намиране на богат мъж. Тв ефирът ги прави известни и желани от заможни мъже. Нито една от по-младите родни синоптичка не е сама, мома или пък с някакъв обикновен съпруг.

С най-влиятелен мъж се уреди Деси Банова – Плевнелиева, която успя да омагьоса президента Росен Плевнелиев. Къдрокосата блондинка набързо забременя от бившия държавен глава, роди и слезе от малкия екран. Деси се отдаде на цели 3 години майчинство и с право. Блондинката се върна в Нова тв след като малкият Йоан стана на 3 години и започна да ходи на детска градина. Разбира се, Деси се уреди със собствено предаване и вече от няколко години не ни е казвала какво ще бъде времето.

Синоптичката с буклите Никол Станкулова е друг пример за уредила се с прекрасен и богат мъж, което предизвиква злоба и завист у всяка средностатистическа златотърсачка. От малка моделката е напътствана от амбициозната си майка Елена и не се задоволява с малко. Свалячи на дългокраката красавица от юношеските й години разказват, как майка й ги прогонвала с думите: „Кой е баща ти? Никой? Значи и ти си никой, изчезвай... Дъщеря ми ще се ожени за момче от заможно семейство!“

Е, точно така и стана! Станкулова роди две деца и успя да се омъжи за Теодор Минев – син на банкера Цеко Минев. Теодор е няколко години по-млад от Никол, красив, синеок, умен и богат. Какво повече да иска?

Гери Малкоданска  се хвърли в обятията на дизайнера Алекс Ковачев, като се кълне, че не е била тя причината за развода с първата му жена. Стилистът на милионерските домове върти много успешен бизнес с обзавеждане и печели солидни суми ежегодно. Гери живее в разкош, който споделя ежедневно от профилите си в социалните мрежи. Освен това тя печели добре и от реклами в социалните мрежи.

Най-дългокраката синоптичка Натали Трифонова се изявява в Би Ти Ви. Красавицата е най-млада сред колежките си и пръска много сексапил малкия екран. Тя е блян на много мъже и мразена от още повече жени. Преди да застане пред картата, Натали се изявяваше като танцьорка в столични дискотеки, а върхът на кариерата й бе като част от балета на „Х Фактор”.

Единствената официална връзка на Трифонова е с младия турски милионерски наследник Доан Хасан. Двамата се разделиха преди няколко години и оттогава красавицата не афишира интимните си тръпки, но според столични клюкари се люби само с богати и доста влиятелни мъже.

Най-прясната синоптичка е Лора Георгиева. Тя захвърли траура и мина под венчилото повторно, вричайки се във вечна вярност отново на богаташ. Вторият ѝ мъж – Деян, е крупен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. Бракът й с богаташа не просъществува дълго и днес амбициозната дама отново е на пиацата на живота в търсене на лично щастие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай