"Стандарт" раздаде подаръци за деца на загинали полицаи

Вашите родители са герои. Трябва да ги помним, заяви вътрешният министър Цветлин Йовчев

"Стандарт" раздаде подаръци за деца на загинали полицаи | StandartNews.com

София. 143 деца на загинали полицаи по време на изпълнение на служебния си дълг получиха подаръци от "Стандарт", Технополис, Била и Виваком. Инициативата се провежда за десета поредна година и е част от кампанията на МВР в подкрепа на семействата, пострадали в борбата срещу организираната престъпност.

"Вашите родители са герои. Трябва да ги помним", заяви вътрешният министър Цветлин Йовчев, който с цялото ръководство на МВР, раздаде подаръците на малчуганите.

"Най-голямото чудо е българският дух и най-вече децата на България", заяви в приветствието си и и главният редактор на в-к "Стандарт" Славка Бозукова.

Церемонията се проведе в залата "Чудесата на България" в НДК. Оттам г-жа Бозукова и вицепремиерът Йовчев обещаха на малчуганите да им организират екскурзия до крепостта Цари Мали град, която тази година стана чудото номер едно на България в националната кампания на в. "Стандарт" за съкровища, открития и символи.

Приветствие към децата отправи и членът на Борда на директорите на NEWS7 Жени Павлова, която от името на телевизията поздрави децата и им подари клипа, с който ще се набират средства за кампанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай