Среднощна схватка в TV7

Среднощна схватка в TV7 | StandartNews.com

София. Среднощна схватка се заформи в офисите на TV7 и NEWS 7, след като синдик и частни охранители влязоха в телевизиите. "На 3 юли в 17:10 минути в офисите на TV7 нахлуха дузина татуирани охранители заедно с назначен временен синдик Панайот Велков", съобщиха около 23 часа в четвъртък от TV7.

Те допълниха:

"Едновременно с охранителите в студиата и офисите нахлуха и служители, обслужващи политическия офис на "България без цензура". TV7 ЕАД ще сезира съда по надлежния ред за това нарушение". От офиса на Николай Бареков излязоха с позиция. "Старият мениджмънт на ТВ7 дублира гнусните атаки срещу политическа партия „България без цензура" от нашите политически опоненти.

ББЦ няма как да влезе и никога не е влизала в тази телевизия", обяви Бареков. Той обясни, че синдикът е вътре, защото компанията „Ноу фрейм медия България" ЕАД заведе иск заедно с още няколко компании, на които телевизията дължи многомилионни суми от години. „С днешна дата сумите, които телевизията дължи на тази компания, са около 5 милиона лева. Надявам се синдикът да спре финансовите машинации и подмяната на договори, за които знам, че са извършвани през последните седмици в деловодството и в кабинета на изпълнителния директор на телевизията. Дълговете на медията, са достигнали стотици милиони лева", коментира още лидерът на ББЦ.

Днес по обяд телевизията излезе със становище, в което обясни, че със синдика Велков и гардовете снощи е бил и Христо Цирков от контролния съвет на ББЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай