Сърчаджиева призна кога се е срамувала от майка си

Актрисата ще представи "На живо" на 11 май в зала 1 на НДК

Сърчаджиева призна кога се е срамувала от майка си | StandartNews.com

Животът на Александра Сърчаджиева толкова често бе по страниците на жълтите вестници, че тя реши да излезе и да си каже абсолютно всичко и то „На живо“ пред хиляди хора. На 11 май в зала 1 на НДК тя ще представи спектакъла с истории от личния й живот.

„Това е голяма крачка за мен в работата ми като актриса. Голяма зала, много хора… Всеки път вечерта преди „На живо“ не мога да спя, а сега вече няколко дни не мога да спя и не знам как ще я караме“ – сподели Алекс в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

На премиерата на спектакъла тя гълта муха на сцената.

„Казах на хората „Извинявайте, имам муха в гърлото“. Изпих цялата вода на сцената, но мухата не се дави. Режисьорът Димитър Коцев-Шошо и сценографът Никола Тороманов дойдоха с бутилки вода… Освен да излизам на сцената с маска като пчеларите“ – пошегува се актрисата.

Към разговора се присъедини и дъщерята на Алекс – София. Тя е гледала за първи път представлението в Лондон.„На три пъти мислех, че няма да мога да продължа от вълнение, защото знам, че тя е в публиката. И аз съм човек, и аз душа нося“ – разказа Алекс.

На въпроса на водещия какво знае за баба си Пепа Николова, София отговори „Знам, че е била много добра актриса и грижовна към мама“.

Тя призна, че не иска да става актриса и вероятно няма да гледа майка си в НДК, защото „един път ми стига, че я гледах“.

„Когато ставаше на 10, рожденият ден беше вкъщи заради пандемията. Аз вкъщи си ходя като 6 без 10 – дънки, маратонки, без грим и Софи каза „Мамо, няма ли да сложиш рокля, за да заприличаш на жена. Сетих се, че аз също имах период, в който се срамувах от майка. Пепа беше хъшлак, а другите майки все едни такива нагласени“ – спомни си актрисата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай