Съпругът на Севдалина Спасова възмутен. Коментарът му

Певицата е в добро състояние

Съпругът на Севдалина Спасова възмутен. Коментарът му | StandartNews.com

„Преди месец  Валентина преживя настинка или някакъв вирус, който й оказа влияние. Направи си тест за Ковид, но беше отрицателен. В един момент спря да се храни загуби килограми. Така се случи, че и прилоша и беше настанена в болница“,  разказва Валентин Спасов,  съпруг на певицата Севдалина Спасова.

Изпълнителят от култовия дует, който изпя хита "Сине, сине"  е разочарован, от разпространената информация, че съпругата му е в кома, че била в много тежко състояние и му приписват думи без да е говорил пред медии.

"Истината, че съпругата ми е в добро състояние, очакваме до ден-два да бъде изписана от лечебното заведение. Каза ми, че няма търпение да се прибере вкъщи но е готова да изчака колкото се налага“, казва пред "България днес" Валентин.

Той смята, че вероятно неприятната ситуация е заради натрупан стрес."Хората на изкуството много тежко преживяхме това, което се случи с пандемията. Както имахме участие, така изведнъж бяха прекратени. Настанаха трудни времена и започнахме да преживяваме нещата малко повече", допълни изпълнителят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай