Специална вода за Джей Ло

Специална вода за Джей Ло | StandartNews.com

София. Претенциите на Дженифър Лопес изпотяват родните организатори на концерта й у нас. Латино звездата ще пристигне на 18 ноември, когато ще напълни зала "Арена Армеец" в столицата.
Дивата си е поръчала строго определени видове минерална вода, в които не влизат българските. В менюто й пък влизат още пресни плодове и само специални видове месо.

Уточнени са дори колко точно да са пресни зеленчуци. Това са само част от претенциите на Джей Ло. Седмици преди идването й хора от нейния екип ще пристигнат, за да огледат хотела и да доуточнят изискванията си. Разбира се, че са супер високи, издадоха от "Симфоникс ентъртеймънт". Въпреки дългия списък с претенции на певицата, Лопес не проявява излишни капризи, смятат още оттам.


Все още не е ясно дали Енрике Иглесиас ще дойде с латино звездата. Разбивачът на женски сърца се включи към турнето на Дженифър и обикаля вече цяло лято Америка. Клюката е, че за присъствието на Енрике у нас трябва да се доплати. Звездата си хареса много България, когато дойде за безплатен концерт в София през 2010 година. Тогава всички очакваха той да излезе със скромно шоу за 30 минути. Синът на Хулио Иглесиас обаче направи фурор и разцелува дори българско момиче на сцената. Същата година баща му пя в София малко след него, но тази година Хулио изпревари сина си с шоу у нас през юни

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай