Спасиха мъж, опитал да се удави с лаптопа си

Спасиха мъж, опитал да се удави с лаптопа си | StandartNews.com

Бургас. Морски гардове спасиха мистериозен удавник с лаптоп и раница на Северния плаж в Бургас. Инцидентът е станал в около 11,30 часа.

Спасителите са извадили туриста след като видели от вишките, че той започва да се дави. Оказало се, че мъжът е от Перник. Той влязъл в морето облечен с дрехи, обувки и лаптоп в ръката, а на гърба си носел туристическа раница. Няколко минути по-рано плажуващите на пясъка го видели да влиза обут в морето, но изобщо не разбрали, че има намерение да се удави.

Според спасителите на Северния плаж мъжът е планирал да сложи край на живота си. Очевидци пък разказаха, че преди да влезе в морето с лаптопа си, той се държал неадекватно и показвал признаци на психични отклонения. Когато спасителите стигнали до давещия се мъж, той бил изгубил съзнание. След като е изваден на брега, плажните гардове му направили изкуствено дишане, за да изкарат водата от дробовете му, а медицинският екип го реанимирал на място. След това перничанинът е бил откаран с линейка в бургаската болница. От там съобщиха, че животът му вече е вън от опасност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай