СНИМКИ: Къчър избра любопитен начин да представи новородената щерка

СНИМКИ: Къчър избра любопитен начин да представи новородената щерка | StandartNews.com

„С Мила посрещнахме малката Уайът Исабел Къчър на белия свят. Нека животът ѝ бъде изпълнен с чудеса, любов, смях, здраве, щастие, любопитство и лично пространство", с тези думи Аштън Къчър приветства новородената си дъщеричка от сайта си.

Актьорът сподели и няколко снимки на различни бебета, както и на две кучета, като предизвика феновете сами да познаят кое точно е бебето им с Мила Кунис. „Можете ли да познаете кое е нашето, всъщност има ли значение? Всички бебета са сладки", написа младият татко.

„Ето снимка на нашето бебе. Е, поне на една от снимките е то. И може ли хеликоптерът да спре да кръжи над къщата ни, все пак вътре спи бебе! И тя е супер сладка", написа шеговито той и във Фейсбук.

Малката Уайът се появи на бял свят на 30 септември в Лос Анджелис. Младите родители обявиха, че очакват дете през март. Месец по-рано те потвърдиха и че са се сгодили.

Двойката е заедно от април 2012 г. В края на 2013 г. Къчър приключи развода с доста по-възрастната от него Деми Мур, след като живяха разделени две години. Двамата сключиха брак през 2005 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай