Снимка от нашето море предизвика истерия! Причината

Много напрежение в социалните мрежи

Снимка от нашето море предизвика истерия! Причината | StandartNews.com

Снимка и текст за нашето море взривиха потребителите днес.

Не е Кранево. Не е Калиакра. Не е Бургас. Не е Приморско. Ама и Гърция не е. Напоследък сме засипани с публикации, на които текстът е комичен поради крайно неуместни сравнения, та реших да се включа в хора с тези снимки. Когато човек види някаква снимка, се интересува какво Е на снимката, а не какво НЕ Е. Това е Обзор. Устието на р. Двойница.

Този пост в социалните мрежи предизвика бурна реакция на привържениците на българското и съответно на гръцкото море. И въпреки че в него става дума за "крайно неуместни сравнения", спорът кое море е по-хубаво се разгоря отново с такава страст, че свят ни се завъртя:

"Няма никакво значение! Дали ще е Бургас, Царево, Обзор, Варна. България е най-красивото море, независимо коя част на Черно море. Красива е нашата родина."

"1. На база на колко посетени други морета е това заключение "най-красивото море"...? 2. Какви са критериите, по които ги сравнявате, за да изградите тази класация???"

"Красива природа има по целия свят, на някои места уникална, на други впечатляваща. Тия изказвания с “най-красивата природа” виждам само от българи.

Поствайте добре направени снимки и ги оставете да говорят сами за себе си. Но само с гол патриотизъм и хвалене не става, трябва и малко самокритика на тоя народ, да промени и разхубави страната, всеки с каквото може, а ако не може с нищо, поне да не цапа и да използва по-малко пластмаса!

Все някаква стъпка напред ще е... само хвалене за нищо не е полезно".

"Наистина е дяволска, изпоядоха ме стършелите на моста и добре, че бях с личен автомобил, та фръкнах до Бургас за помощ, че иначе ни линейка, ни такси, не знам..."

"Поздравявам Ви за коментара и за снимките! Тази безумна простотия със сравненията, вече става твърде нелепа, наистина..."

"Абсолютна глупост е да се сравнява Черно море със Средиземно! Всяко от тях е красиво по своему."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай