Смайващо пророчество! Ето кога настъпват драматични промени

След няколко години

Смайващо пророчество! Ето кога настъпват драматични промени | StandartNews.com

Драматични промени, предсказани в древните пророчества, очакват света през 2027 г. Според едно от тях хората ще се събудят през февруари 2027 г. в ново състояние, в резултат на дълбоки промени, настъпили както в самите тях, така и в света около тях.

Промяната ще постави началото на нов цикъл на човешката цивилизация. Подготовката за нов живот изисква разбиране и приемане на тези промени, както и активно повишаване на собствените ни вибрации, за да се адаптираме към новата реалност.

Промяната ще започне във всеки човек. Проучванията вече показват, че на клетъчно ниво сме били подлагани на трансформации от дълго време. Самият свят се променя заедно с нас, въпреки че външните му форми първоначално могат да бъдат запазени.

Важно е да се разбере, че тези промени са свързани не само на физическо, но и на духовно ниво. Парапсихологът Нурлан Мураткали - основател на Академията за енергийни информационни технологии, говори за това, наред с други любопитни неща, в своите видеоклипове и текстове.Един от ключовите аспекти на подготовката за нов живот е повишаването на човешките вибрации. През 2027 г. честотата на енергията около нас ще се увеличи значително.

За да може физическото ни тяло да устои на натиска на новата реалност, трябва да повишим вибрациите си. Това може да се постигне чрез положителни емоции като благодарност, прошка и безусловна любов.

Животът на високи вибрации води до изцеление и регенерация на тялото и като цяло до глобални и положителни промени.От 2027 г. отношенията между хората също ще се променят. Ще започнат да възникват духовни съюзи, в които комуникацията ще се осъществява по телепатичен път, директно на нивото на душата и съзнанието, без да е необходимо използването на думи. 

Обединението на ниво съзнание също ще стане неизбежно.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай