Вторник,

Сълзи в Hell’s Kitchen! Голяма драма за звездите

От: Агенция Стандарт -
1199
Сълзи в Hell’s Kitchen! Голяма драма за звездите
A
A
A

Отборите на червените и златните се разделиха с още един участник в последния епизод на Hell’s Kitchen. Маникюристката Вероника Срацимирова напусна кулинарната надпревара след слабо представяне в няколко резервации в Кухнята на Ада. Шоуто напусна и една от най-опитните звезди в третия отбор. Камелия Воче се препъна пред лесно предизвикателство, което ѝ коства участието в шоуто.

Участниците от двата отбора готвиха в град Априлци в сърцето на Балкана, където ги очакваха над 20 хиляди фенове. Те бяха там за Празника на сланината и греяната ракия. Готвачите трябваше да приготвят най-добрата греяна ракия, а с блестящото си представяне Васил даде преднина на сините, които по-късно спечелиха в готварското предизвикателство и се отдадоха на заслужена почивка.

Загубилите се изправиха в нов сблъсък с амбициозния отбор на звездите. Последва забавна и оспорвана игра с балони с хелий, в която червените грабнаха победата. Това доведе до нова елиминация при популярните участници и Камелия Воче напусна шоуто. Тя не успя да се справи със задачата да приготви перфектния омлет. Напускането ѝ разстрои поп-фолк дивата Роксана, която избухна в сълзи, обвинявайки себе си за загубата на златните.

Въпреки приповдигнатото настроение на шеф Ангелов, сини и червени не успяха да оправдаят неговото доверие и свалиха усмивката от лицето му. Поредицата от грешки доведе до 4 номинирани за изгонване. Шоуто напусна Вероника, а оранжеви престилки и последно предупреждение получиха Мартин от червените и Виктор и Васил от сините.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com