Слух уволни Ризова, тя излезе в отпуск

Слух уволни Ризова, тя излезе в отпуск | StandartNews.com

Слуховете за напускането на Цветанка Ризова от bTV, казано на езика на Марк Твен, са силно преувеличени. Журналистката е в летен отпуск и публицистичното предаване "Лице в лице" е поверено в ръцете на Веселина Петракиева до 8 август. От телевизията увериха, че Ризова не е напускала и няма намерение да го стори. По принцип публицистичните предавания си вземат по-дълга лятна ваканция, но заради събитията в държавата от медията са решили да удължат с поне седмица излъчването на "Лице в лице".

После то ще се върне през септември начело с Цветанка Ризова. Петракиева, която е поела щафетата до 8-и, има 20-годишен журналистически опит, като през годините е била водещ на предаването "Седмицата" по Дарик радио, репортер в "Панорама" и водещ на "Студио Нова" в Нова телевизия. В bTV е от 2010 година. В момента е продуцент на централната емисия "Новини". Още в първото предаване Петракиева успя да намери отговор на един от най-актуалните въпроси в държавата - с кого президентът Росен Плевнелиев води разговори за премиер и министри в служебното правителство. Проф. Георги Близнашки избра студиото на "Лице в лице", за да потвърди информацията на в. "Стандарт", че с него са водени разговори за участие в служебния кабинет.

От bTV издадоха още, че в петия сезон на Survivor в Камбоджа сили мерят звезди, които са участвали в риалитито, и едни от най-големите фенове на екстремното шоу, непознати хора. Те ще бъдат разделени на два отбора - единият с опит, другият със свежи идеи. Зрителите ще станат свидетели на два месеца изпитания, а предаването започва през есента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай