Слънцето изгря за всички фенове на ретро автомобилите

Ето какво ще се случи на 15 юли

Слънцето изгря за всички фенове на ретро автомобилите | StandartNews.com

В Банкя на 15 юли ще се проведе парад на различни видове ретро автомобили.

Той ще е част от празненствата на курортния град „Горешляци“. Събитието се организира от Български автомобилен ретро клуб, съвместно с район „Банкя“.

Автошествието ще тръгне от площада в с. Иваняне в 16.00 часа, каза пред Радио София Владимир Димитров, председател на БАРК.

„Автомобилите, които ще участват в 14-ото издание на ретро парад Банкя ще се съберат около 15.30 часа на площада в с. Иваняне. В 16.00 часа колоната ще потегли, ще минем през Банкя и автомобилите ще финишират в парка на града, пред банята. В 17.00 часа ще бъде официалното откриване на събитието, а в 19.00 часа ще бъде закрито, след което всички участници, които пожелаят, могат да останат на концерт на Тони Димитрова и братя Аргирови, по случай празника на гр. Банкя – „Горешляци“, обясни Владимир Димитров.

Той добави, че по време на парада ще могат да бъдат видени всякакви автомобили, а участниците са от цялата страна.

„Реставраторите и колекционерите показват своите автомобили. Имам уверение, че флагмана на парада ще бъде Mercedes 600 Pullman, който ще бъде докаран от Националната служба за охрана и хората ще могат да видят един от 32-та автомобили въобще произведени в целия свят“, допълни Владимир Димитров.

Автомобилите могат да останат в градския парк на Банкя до обяд на следващия ден, като през нощта има подсигурена физическа охрана и видео наблюдение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай