След Зуека! И Глория взе съдбовно решение

Купи си кокетно имение

След Зуека! И Глория взе съдбовно решение | StandartNews.com

И Глория взе съдбовно решение.

Преди няколко седмици Глория обяви, че е разочарована от България и планира да се премести в чужбина. И решението й изглежда все по-убедително, а и премисляно от две години насам. Фолкзвездата става все по-уверена, че това е правилната крачка на този етап от живота й.

Изпълнителката признава, че я отблъскват агресията и злобата в обществото ни, както и ширещата се всеобща корупция. Макар тя и семейството ѝ да са добре, певицата е убедена, че общата среда е от изключителна важност. Отбелязва, че България не се движи в правилната посока и това е повече от очевидно. "Законите не се спазват, а управляващите ни правят на глупаци. Не мога да приема в какво общество живея", категорична е Глория.

Така, подобно на Зуека, Глория е отчаяна от настоящата ситуация в страната и не вижда смисъл да остане тук. Тя смята, че новото място, в което ще живее, ще предложи по-добри условия за живот.

Засега Глория не уточнява къде възнамерява да се премести за постоянно, но според запознати тя ще се установи в съседна Гърция, където си е купила малка къща. Имотът е взет още преди няколко години, а всяко лято оттогава насам тя прекарва лятото там.

Глория се сдобила с луксозно имение на първия ръкав на Халкидики на стойност над 800 000 евро, което ще изплаща няколко години. Къщата била доста хубава и разполагала, освен с чудна гледка към морето, и с просторен басейн. Все още имотът се ремонтира и се извършват освежителни дейности, но най-вероятно до края на годината звездата на фолка ще влезе в него.

"Разстоянието не е голямо – за по-малко от 4 часа съм в София, ще успея да съчетавам живота в уредена държава с кариерата си", обяснявала русенката на свои колежки. Все още не става ясно дали в Гърция Глория ще живее с новия си приятел – доста по-младият от нея Добромир Добрев, с когото са заедно от година, пише "Уикенд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай