Петък,

След "Капките". Крисия разкри огромна драма

От: Редактор -
1969
След "Капките". Крисия разкри огромна драма
A
A
A

Крисия сподели кое е довело до победата й в "Като две капки вода": Младата изпълнителка плени сърцата на зрителите с емоционалното изпълнение на баладата Hurt на Кристина Агилера, броени дни след загубата на своя баща.

Крисия изправи публиката на крака с впечатляващото си превъплъщение и заслужено зае първото място в шоуто за преобразявания този понеделник, предаде Нова тв.

„Победата не беше изцяло моя. Усещах баща си плътно до мен през цялото време. Нямаше да се справя без него. Исках да накарам хората, които преминават през същото, да знаят, че не са сами.

Разбирам болката им. Осъзнавам недоизказаните неща, които и те сигурно са искали да кажат. Но изпълнението ми беше за него и той беше с мен. И съм благодарна! Не бива да се отказваме, защото това е животът! Трябва да се борим и да се подкрепяме!

Важно е да не се чувстваме сами и да се усмихваме. Баща ми беше много усмихнат човек и съм наследила това негово качество. Обичайте се! Усмихвайте се и се подкрепяйте! Семейството е нещо много важно!“, сподели талантливата изпълнителка.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com