Слави подхваща "Талантите"

Слави подхваща "Талантите" | StandartNews.com

Трифонов спечели битката за първи път да бъде изпълнителен продуцент на шоуто по bTV

Слави Трифонов спечели още една професионална битка - неговата компания "Седем/осми" за първи път е изпълнителен продуцент на "България търси талант". Това е поредната победа на Дългия, който според коридорни хипотези трябваше да прави и предишното издание на риалитито, но тогава му се размина. В първите две се разписа Маги Халваджиян, който обаче по-късно развали калимерата с bTV покрай преждевременното спиране на неговия сериал "7 часа разлика". Двамата влязоха в ефирна конкуренция и покрай певческите детски формати. Тогава Слави отбеляза решаващия гол, откривайки Крисия, която се превърна в международно явление, а "Големите надежди" по Нова нямаха очаквания успех. Освен всичко друго, Трифонов има сериозен опит с подобни проекти, между които и "Кандидати за слава". Очаква се нюхът му към ентъртеймънта да свърши добра работа - и макар това да е пореден сезон, шоуто вероятно ще се гледа с нарастващ интерес.

Предаването се завръща тази пролет. Кастингите от 17 януари нататък ще минат през Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, София. За участие могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори. Не се търсят само пеещи таланти, а жонгльори, акробати. Има специалисти и по бързо хранене - способност, която също се зачита за дарование. Предаването е по формата Britain's Got talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят.
Междувременно тръгнаха приказки, че Ирина Тенчева, благоверната на продуцента и актьор по диплома ИВан Христов, се натиска да води шоу по bTV. Мераците й стигнали дотам, че успяла да накара мъжа си да й издейства доста гледано време - тя щяла да се настани в ефира на самата Наталия Симеонова, която в събота по традиция води "Предай нататък". Ирина и досега е правила предавания, подобни на това на Наталия - "Най-добрата майка" и "Град на ангели". Иван и Андрей вече правят две заглавия за bTV - "Папараци" на Николета Лозанова и риалити сериала "Истински истории".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай