С какво Слабаков зарадва жена си

Ернестина Шинова празнува рожден ден на теферич

С какво Слабаков зарадва жена си | StandartNews.com

Ернестина Шинова е била изненадана с оригинален подарък за ЧРД от мъжа си Андрей Слабаков. На камерно парти на теферич режисьорът евродепутат е зарадвал актрисата с проект за градинска порта. „Много е важно през каква врата ще влиза енергията в двора и оттам в къщата“, коментира звездата от „Откраднат живот“, която гостува на приятелката си Диана Любенова в bTV.

„Имам си всичко - получила съм много повече от това, което заслужавам. Дори понякога ме гони чувството, че нищо не зависи от мен – то просто се случва. Благодаря на Бога. През месеците на пандемия за пореден път осъзнах, че е супер готино сутрин да виждаш небето и слънцето. Животът продължава – хубаво е да си в неговия влак“, сподели Ернестина, която определя себе си като труден, подреден и прагматичен човек. И призна, че когато се карат със Слабаков, тя може да мълчи до 3 часа, докато той не издържа много и на 90-та минута започва да й говори.

„Така сме се сраснали с него, че сме като един човек. Вероятно заради това Андрейката вече не ми посвещава стихове, както правеше в началото след сватбата ни“, каза още Шинова и добави, че се надява да бъде най-прекрасната баба на света, която прави палачинки и разказва приказки. Д-р Йоанна Слабакова, дъщерята на кинаджиите, вече е лекар стажант и е безкрайно отдадена на медицината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай