Скандална измама в "Ергенът"

Какво крие Алек

Скандална измама в "Ергенът" | StandartNews.com

Нова драма в романтичното риалити на Би Ти Ви.

За скандална измама в „Ергенът“ разкри сайтът Intrigi.bg. Оказва се, че Алек Младенов не покрива най-важното условие за участие в риалити шоуто, а именно – да е ерген! Още преди да влезе в предаването той е имал сериозна приятелка, с която е и до днес.

„Редовно ги виждам заедно в заведението, в което работя. Държат се влюбено и са заедно отдавна“, разкрива информатор, който добре познава Алек. Мистериозната му приятелка е руса, на видима възраст над 30-те и има дете. Но най-важното – не е нито една от участничките в „Ергенът“.

Това отново се покрива с информацията, че победителка този сезон няма да има и Алек ще си тръгне сам. И макар че това е негово право, за фенове на предаването си остава горчивият привкус от поредната измама. Същата ситуация се получи и в първия сезон, когато малко преди финала гръмна новината, че Виктор Стоянов всъщност е имал гадже още преди да влезе в риалити формата.

Това обаче не е всичко. Оказва се, че Алек не само лъже за личния си живот, но и е неискрен в поведението си. Хора от обкръжението му разкриха, че телевизионният му образ е коренно различен от реалния. „В ежедневието си той рядко се усмихва, не е никак по шегите и хумора. Изключително сериозен човек – нищо общо с широката усмивка, която гледаме от екрана“, разказват запознати.

„Ергенът не е този, за когото се представя! Познавам го извън формата – наистина много възпитан човек, но нито е обикалял света, нито е толкова приказлив, нито има чувство за хумор“, разкри друг независим източник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват--- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи