Скандалът трещи! Филип Буков се нахвърли върху Илиана Раева

След отпадането му от "Денсинг старс"

Скандалът трещи! Филип Буков се нахвърли върху Илиана Раева | StandartNews.com

След скандала с отпадането им от “Денсинг старс” Филип Буков и партньорката му се появиха в “Преди обед” при Деси Стоянова и Петър Дочев. Буков остава непреклонен – Илиана Раева за него остава виновна за това, че участието му приключи.

Скандал в "Денсинг старс"! Филип Буков захапа Илиана Раева

Всичко тръгна от това, че заради представление в Габрово Филип и Ралица участваха с танц на запис в последния епизод на “Денсинг старс”. Танцьорката се яви сама пред журито. Легендата на художествената ни гимнастика Илиана Раева буквално смаза актьора заради отсъствието му и заяви, че шоуто е по-важен ангажимент.

“От продукцията знаят за ангажиментите ми в театъра. Нямаше проблем, изведнъж имаше проблем за Илиана Раева. А ако утре Ивет Горанова има състезание?”, каза Филип Буков, видимо още ядосан от ситуацията, пише vihrogon.bg.

Ралица се опита да го успокои, че всъщност журито им е дало висока оценка. Буков обаче заяви, че Раева е повлияла на зрителите и затова малцина се гласували за тях, без да знаят, че отсъствието му не е проблем. Деси Стоянова от своя страна припомни, че подобна ситуация е имало с друг актьор в шоуто – Дънди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай