Скандал в Денсинг старс! Отрязаха сина на Тони Стораро

За какво бе предупреден Емрах

Скандал в Денсинг старс! Отрязаха сина на Тони Стораро | StandartNews.com

Отрязани бяха някои мераци на син на фолклегенда у нас.

Партньорката на Емрах го предупреди да внимава как се държи с нея оттук нататък в „Денсинг старс“.

Повод за реакцията на Веселина Данева бе постъпката на певеца преди седмица, когато той си позволи да я целуне на сцената без нейно позволение.

Веси даде на певеца да разбере, че повече няма да търпи подобно фриволно поведение и занапред е необходимо да разграничават сценичното от действителността и отношенията им да останат работни в танцувалното шоу по бТВ.

Ти прескочи мои лични граници и аз държа да стане ясно, че нашите отношения са чисто професионални и очаквам от теб да имаш моите уважения като професионалист и като педагог, който ти помага да се развиваш, заяви Веси по бТВ.

Тези нейни думи смразиха Емрах и го накараха да се замисли, а след това и да признае, че явно има за какво да се извинява.

Доста хора не виждат химията между нас, за което не съм  учуден. То си личи от километри, но като цяло аз съм тук, защото искам да печеля, а не да се опознавам с някой. Съгласен съм с нея, заяви синът на Тони Стораро.

Ще очаквам оттук насетне да не влизаш в личното ми пространство и нещата на сцената като образи да си останат сценични и да не се пренасят в личния ни живот, добави Веси.

След като двамата изясниха отношенията си, те изиграха прекрасен танц и заслужиха най-високата до този момент оценка за вечерта от 34 точки, макар че Франсиска Йорданова срази Емрах, като му каза, че танцува като Мечо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай