Скандал! Смайващи разкрития за Меган и Елизабет

Нови обвинения

Скандал! Смайващи разкрития за Меган и Елизабет | StandartNews.com

Скандални нови разкрития покрай Меган Маркъл и отношението й към вече покойната кралица Елизабет II излязоха на светло от изявление на приближени до кралското семейство. 

Покрай бившата актриса и съпруга на принц Хари се завъртяха нови скандали, които могат да доведат до нови сериозни сътресения при ролялите във Великобритания. 

Оказва се, че "хрисимата" Меган въобще не е такава, каквато се опитва да се представи. Херцогинята на Съсекс си е позволила нещо кошмарно, което е скъсило дните и нервите на кралица Елизабет II, но истината лъсна.

Семейството я вини за холивудските ѝ амбиции, според официален доклад.

Съобщава се, че кралското семейство използва всяка възможност, за да напомни на света, че холивудските амбиции на Меган са разкъсали семейството. Близки до кралските особи дори обвиняват Меган в жажда за слава.

Лейди Гленконър, приятелка от детството на покойната кралица, наскоро изрази мнението си за Маркъл по време на подкаст интервю. Тя сподели, че вярва, че Меган не е имала представа какво се очаква от нея и е смятала, че да си член на кралското семейство би било като да си актриса, возейки се в златна карета. 

Гленконър сподели и интересен разговор, който е провела с бившия държавен секретар Джон Кери на коронацията на крал Чарлз, пише jenata.blitz.bg. Твърди се, че Кери казва: „Всички съжаляваме много, много за Хари. Мисля, че мога просто да го оставя така.“

Докато принц Уилям, Кейт Мидълтън и принц Чарлз поддържат обичайния бизнес подход публично, близки до тях твърдят, че насаме обсъждат с не особено топли чувства Хари и Меган.

Служител на двореца казва: „Довереният приятел на Нейно Величество, който се нахвърля срещу Меган и намеква, че Хари е под чехъл, е още един удар върху холивудските мечти на семейство Съсекс“.

Кралските особи продължават да пазят мълчание относно твърденията на херцозите на Съсекс.

Източници разкриват, че кралското семейство е избрало да запази мълчание относно твърденията на Меган и Хари. Въпреки че бяха провокирани с остри думи срещу кралското семейство в мемоарите на Хари и техните документални сериали в Netflix, кралските особи решиха да възприемат стратегия „без реакция“.

Придворен споделя: „Планът на двореца работи. Хари и Меган губят популярност, бизнес сделките им претърпяха удар за милиони долари, а самите те се държат на разстояние. Жестоките им атаки имаха обратен ефект и подкрепата се пренасочи значително и почти изцяло към кралските особи. Изглежда, че Хари и Меган са сбъркали схемата си."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай